Nieuw! Duurzame handdesinfectiemiddelen met Ctgb-toelating

Nieuw! Duurzame handdesinfectiemiddelen met Ctgb-toelating

Nieuw! Duurzame handdesinfectiemiddelen met Ctgb-toelating

 

Vol trots brengen wij onze vernieuwde DERMAL MED-handdesinfectiemiddelen op de markt! Nu met Ctgb-toelating. Met deze milieu- en huidvriendelijke desinfectiemiddelen willen we onze partners een manier geven om op duurzame wijze te desinfecteren.  

 

Vernieuwde formule: Nu met Ctgb-toelating

 

De DERMAL MED-lijn bestaat al enkele jaren en was razend populair tijdens de coronapandemie. Deze producten werden, net zoals vele andere desinfectiemiddelen, onder een vrijstelling van de overheid verkocht toen er een gigantische vraag was naar handdesinfectieproducten. Echter, zelfs toen de pandemie afzwakte, merkte HYGENIQ dat er nog steeds veel vraag bleef naar de DERMAL MED-producten. Daarom besloot de organisatie om een officiële Ctgb-toelating aan te vragen voor de producten. De R&D-afdeling hield de productformule onder de loep en vroeg vervolgens een toelating aan voor twee producten: bio-alcoholgel DERMAL MED S.31 en de ecologische handspray DERMAL MED S.33.  

Duurzaam & zacht voor de huid

 

Bij de ontwikkeling en productie van onze hygiëne- en reinigingsmiddelen werken we uitsluiten volgens ons strenge duurzaamheidsmanifest. Op deze manier handelen we altijd met het grootst mogelijke respect voor mens, dier en milieu. Een belangrijk aandachtspunt was de huidvriendelijkheid van de producten:  

“Personeel werkzaam in de gezondheidszorg, horeca en voedselindustrie zijn zeer frequente gebruikers van desinfectiemiddelen. We vonden het juist voor deze mensen belangrijk om een middel te bieden dat desinfecteert zonder dat het de handen uitdroogt of beschadigd”, aldus Henk Toering – CCO bij HYGENIQ. 


DERMAL MED S.31 assortiment

 

DERMAL MED S.31

De ecologische bio-alcoholgel DERMAL MED S.31 maakt de handen binnen 30 seconden bacterievrij. Het bestrijdt bacteriën (excl. Bacteriesporen en mycobacteriën), gisten, schimmels en omkapselde virussen. Het product bevat geen parfum, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in de horeca en voedselindustrie. Er zal geen geur- of smaakoverdracht plaatsvinden. Dankzij de huidverzorgende eigenschappen in de productformule is het geschikt voor frequent gebruik. Toelatingsnummer: 16326 N.  

 

DERMAL MED S.33

De desinfecterende handspray DERMAL MED S.33 is te verkrijgen in een handige, compacte sprayflacon of voor gebruik in een handdispenser. De handspray verwijdert binnen 30 seconden de bacteriën van handen zonder de huid uit te drogen. Het product is non-geparfumeerd en kan gebruikt worden ter bestrijding van bacteriën (excl. Bacteriesporen en mycobacteriën), gisten, schimmels en omkapselde virussen. Toelatingsnummer: 16322 N.  

DERMAL MED S.33 assortiment
KiQ desinfectiepaal

Ontvang tijdelijk een gratis KiQ-desinfectiepaal

In een tijdelijke actie biedt HYGENIQ een gratis KiQ-desinfectiepaal t.w.v. € 199,- bij aankoop van een minimale netto order aan DERMAL MED-desinfectieproducten van €499,-. De KiQ is een robuuste hygiënezuil voor in openbare ruimtes die contactloze handdesinfectie mogelijk maakt. Zo kunnen gasten, klanten en bezoekers eenvoudig hun handen desinfecteren bij binnenkomst. De actie is geldig t/m 13-12-2022 (of zolang de voorraad strekt). 

Delen