Biosafe-hygiene handgel, innovatie in handhygiëne

Biosafe-hygiene handgel, innovatie in handhygiëne

Een handgel zonder alcohol, hoe kan dit voor een optimaal schoon resultaat zorgen? We zijn dan toch sneller geneigd voor een vertrouwde optie te gaan met alcohol. Toch is de Biosafe-hygiene handgel een innovatie in handhygiëne. De Biosafe Dermal S.1 van HYGENIQ® is een alcoholvrije Biosafe-hygiene handgel, Cradle to Cradle GOLD gecertificeerd. De 100% natuurlijke ingrediënten zijn succesvol getest op meer dan 170 verschillende pathogene (ziekteverwekkende) virussen, bacteriën, schimmels en gisten zoals COVID-19, H1N1, Mycobaterium Tubercolosis, Influenza etc.

De meeste planten produceren stoffen om zichzelf te beschermen tegen micro-organismen zodat ze in hun natuurlijke omgeving kunnen overleven. Wetenschappers hebben de kiembestrijdende eigenschappen van deze plantenextracten (in ons geval van Citrusplanten) gebruikt om uiterst effectieve antimicrobiële verbindingen te produceren, die infecties voorkomen en die een antiseptische werking hebben. De Biosafe formule biedt daarmee een uitzonderlijke natuurlijke remedie voor de behandeling van niet-hygiënische huidbesmettingen. Biosafe en de ingrediënten zijn volledig veilig en geschikt voor menselijk gebruik (niet allergeen, irriterend of corrosief). Het is veilig voor het milieu en biologisch afbreekbaar. Het is getest en govalideerd door talrijke laboratoria en instellingen over de hele wereld. De 100% natuurlijke ingrediënten zijn succesvol getest op meer dan 170 verschillende pathogene (ziekteverwekkende) virussen, bacteriën, schimmels en gisten zoals COVID-19, H1N1, Mycobaterium Tubercolosis, Influenza etc.

Biosafe is niet vluchtig in tegenstelling tot producten die alcohol bevatten en heeft geen penetrante geur. In tegenstelling tot alcohol helpt biosafe bij het opbouwen van een natuurlijke weerstand tegen micro-organismen. Het beschermingsniveau dat biosafe biedt, is sterk genoeg om alle ziekteverwekkende micro-organismen die zich kunnen ontwikkelen en groeien op handen te voorkomen en in veel gevallen ook uit te roeien. Door de toevoeging van huidverzorgende ingrediënten voorkomt Biosafe droge handen en door de hydraterende werking en is het geschikt voor veelvuldig gebruik. De resultaten van het academisch onderzoek zijn bij ons op aanvraag beschikbaar.

Gebruiksinstructie:

Hevig vervuilde handen vooraf wassen. Breng een passende dosering Biosafe Dermal S.1 op de droge handen en wrijf voor optimale hygiëne gedurende maximaal 40 sec. in. De handen niet afspoelen maar aan de lucht laten drogen.

Verdere voordelen van het de Biosafe-hygiene handgel zijn:

  • 100% biologische afbreekbaarheid, volledig readily biodegradable
  • Alleen hernieuwbare grondstoffen (geen petroleum-based grondstoffen)
  • Alleen veilige grondstoffen en componenten
  • Uitsluitend natuurlijk vul- en geurstoffen

Verkrijgbaar in 90 ml, 200 ml en 500 ml.

Meer weten over dit product of wilt u dit product bestellen? Neem dan contact met ons op.

 

Delen