+31 (0)53 428 28 60 info@hygeniq.com

Food & Beverage Hygiëne

Veilige en ecologische producten voor optimale hygiëne binnen F&B productie-omgevingen.

F&B Hygiene

HYGENIQ levert met ECOKLIN® speciale procesreinigers, schuimreinigers en desinfectanten voor de voedselverwerkende industrie. De producten voldoen aan de hoge voedselveiligheidseisen en maken de dagelijkse en periodieke reiniging en desinfectie op een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke wijze mogelijk.

ECOKLIN® levert een unieke range aan volledig ecologische en veilige producten die uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid.

Onze unieke innovatieve range aan producten is bio-based en 100% biologisch afbreekbaar. Alle producten uit de ECOKLIN®  lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest.

ECOKLIN® levert een totaaloplossing voor professioneel schoonmaak en onderhoud binnen de wereld waar Food- & Beverage op grote schaal wordt verwerkt en geproduceerd. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van U als onze partner vereenvoudigt.

Speciaal voor de F&B markt  hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECOKLIN® lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest.

OVERIGE GREENOVATIONS

Keuken
hygiëne

Machinale
vaatwas

Sanitair
hygiëne

Interieur
onderhoud

Vloer
verzorging

Speciale
Reinigers

Persoonlijke
hygiëne

Met de slimme combinatie van Bio-based (groene) grondstoffen, afwijkende technologieën en de toepassing van bio-tech integratie ontwikkelen wij onze producten