+31 (0)53 428 28 60 info@hygeniq.com

Interieuronderhoud

Slimme, duurzame professionele producten voor een dagelijks schoon en fris resultaat.

Interieuronderhoud

Een schone en frisse werk- of leefomgeving geeft een prettig gevoel. Speciaal daarvoor heeft HYGENIQ een unieke en perfect werkende lijn ECOKLIN® producten ontwikkeld. Uiteraard zijn alle producten non-classified en 100% veilig voor de gebruiker en voor de te behandelen materialen en oppervlakken.

Ook hier zorgt onze  hybrid technology, deels in combinatie met Bio-tech integratie, voor enorm milieuvriendelijke, effectieve en prettig werkende reinigingsmiddelen.

ECOKLIN® levert een totaaloplossing voor professioneel schoonmaak en onderhoud binnen de Zorg, de Facilitaire- en Horecawereld. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van U als onze partner vereenvoudigt.

Speciaal voor de markten Schoonmaak, Horeca, Catering en Zorg hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECOKLIN® lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest.

OVERIGE GREENOVATIONS

Keuken
hygiëne

Machinale
vaatwas

Sanitair
hygiëne

Vloer
verzorging

F&B
Hygiene

Speciale
Reinigers

Persoonlijke
hygiëne

Met de slimme combinatie van Bio-based (groene) grondstoffen, afwijkende technologieën en de toepassing van bio-tech integratie ontwikkelen wij onze producten