+31 (0)53 428 28 60 info@hygeniq.com

Keukenhygiëne

100% ecologische en veilige reinigings- en onderhoudsmiddelen voor gebruik in horeca, zorg en catering.

 

Keukenhygiëne

HYGENIQ levert onder het Ecodish-brand een compleet assortiment aan innovatieve reinigings- en desinfectiemiddelen voor optimale hygiëne in (groot)keukens. Voor elk hygiëneproces heeft ECODISH® de passende oplossing voorhanden, passend binnen alle HACCP plannen en methodieken. Door de toepassing van onze unieke hybrid-technology worden zelfs de zwaarste reinigingstaken -100% veilig voor mens en milieu- eenvoudig uitvoerbaar.

ECODISH® levert een totaaloplossing voor professioneel schoonmaak en onderhoud binnen de Zorg, de Facilitaire- en Horecawereld. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van U als onze partner vereenvoudigt.

Speciaal voor de markten Horeca, Catering en Zorg hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECODISH® lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest. 

OVERIGE GREENOVATIONS

Machinale
vaatwas

Sanitair
hygiëne

Interieur
onderhoud

Vloer
verzorging

F&B
Hygiene

Speciale
Reinigers

Persoonlijke
hygiëne

Met de slimme combinatie van Bio-based (groene) grondstoffen, afwijkende technologieën en de toepassing van bio-tech integratie ontwikkelen wij onze producten