+31 (0)53 428 28 60 info@hygeniq.com

Persoonlijke hygiëne

Verzorgende, veilige huid, body en haar producten voor optimale persoonlijke hygiëne. Eco-natural tissue voor eco-veilige, hoogwaardige droging.

Persoonlijke hygiëne

SANDDS® EcoNatural tissue is de HYGENIQ lijn van producten gemaakt uit Fiberpack®, de grondstof van gerecyclede cellulose vezels aanwezig in de drankkartons zoals melk- en vruchtensap pakken.

Fiberpack® is een doorbraak in milieutechnologie voortkomend uit een samenwerking met Tetra Pak®.

Het productieproces, het scheiden van de cellulosevezels van het polyethyleen en het aluminium gebeurt op  fysisch-mechanische wijze zonder gebruikmaking van schadelijke stoffen.  Deze technologie is uniek en volledig veilig voor mens en milieu.

Naast cellulosevezels voor ons tissue, bevatten de drankkartons kunststof en aluminium. Dankzij de unieke technologie worden deze materialen niet weggegooid maar hergebruikt.  Van een oorspronkelijk afvalproduct worden daarmee herbruikbare grondstoffen gemaakt.

SANDDS® levert een totaaloplossing voor persoonlijke hygiëne binnen de Zorg, de Facilitaire- en Horecawereld en de F&B industry. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van U als onze partner vereenvoudigt.

Speciaal voor deze markten hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de SANDDS® lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest.

OVERIGE GREENOVATIONS

Keuken
hygiëne

Machinale
vaatwas

Sanitair
hygiëne

Interieur
onderhoud

Vloer
verzorging

F&B
Hygiene

Speciale
Reinigers

Met de slimme combinatie van Bio-based (groene) grondstoffen, afwijkende technologieën en de toepassing van bio-tech integratie ontwikkelen wij onze producten