+31 (0)53 428 28 60 info@hygeniq.com

Sanitairhygiëne

Professionele ecologische productoplossingen voor een fris en hygiënisch schoon Sanitair.

 

Sanitairhygiëne

Met ECODISH® levert HYGENIQ unieke award-winning oplossingen voor professionele vaatwasmachines. ECODISH® producten bevatten als enige geen chloor, fosfaat, fosfonaat, EDTA, NTA of andere schadelijke grondstoffen. ECODISH® is eveneens de enige producent van vaatwasmiddelen die veilig zijn voor mens en dier. Geen veiligheidspictogrammen en geen schadelijke logen!

ECODISH® levert een totaaloplossing voor professioneel schoonmaak en onderhoud binnen de Zorg, de Catering- en Horecawereld. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van U als onze partner vereenvoudigt.

Speciaal voor de markten Horeca, Catering en Zorg hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECODISH® lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest.

OVERIGE GREENOVATIONS

Keuken
hygiëne

Machinale
vaatwas

Interieur
onderhoud

Vloer
verzorging

F&B
Hygiene

Speciale
Reinigers

Persoonlijke
hygiëne

Met de slimme combinatie van Bio-based (groene) grondstoffen, afwijkende technologieën en de toepassing van bio-tech integratie ontwikkelen wij onze producten