+31 (0)53 428 28 60 info@hygeniq.com

Vloerverzorging

Een uitgekiende lijn groene reinigings- en onderhoudsproducten voor alle soorten vloerafwerkingen.

Vloerverzorging

De ECOKLIN® vloeronderhoudslijn van HYGENIQ bestaat uit effectieve reinigings- en onderhoudsproducten die allen ontwikkeld zijn zonder gevaarlijke componenten. Alle producten, ook de krachtige reinigers zijn mild voor de huid en volkomen veilig voor milieu, mens en dier.

Door de toepassing van state-of-the-art hybrid technology, deels in combinatie met Bio-tech integratie, ontstaan enorm milieuvriendelijke en zeer effectieve, perfect werkende vloeronderhoudsproducten.

ECOKLIN® levert een totaaloplossing voor professioneel schoonmaak en onderhoud binnen de Zorg, de Facilitaire- en Horecawereld. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van U als onze partner vereenvoudigt.

Speciaal voor de markten Schoonmaak, Horeca, Catering en Zorg hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECOKLIN® lijn

OVERIGE GREENOVATIONS

Keuken
hygiëne

Machinale
vaatwas

Sanitair
hygiëne

Interieur
onderhoud

F&B
Hygiene

Speciale
Reinigers

Persoonlijke
hygiëne

Met de slimme combinatie van Bio-based (groene) grondstoffen, afwijkende technologieën en de toepassing van bio-tech integratie ontwikkelen wij onze producten