Geef de horeca een frisse start!

Geef de horeca een frisse start!

Wat hebben we ze gemist, de horeca en haar terrassen. HYGENIQ wilde ze graag een steuntje in de rug geven en daarom had HYGENIQ de campagne “Geef de horeca een Frisse start” in het leven geroepen. Iedereen kon gedurende deze campagne stemmen op zijn of haar favoriete horecagelegenheid voor een frisse start!

 

Tijdens een erg lange periode waarin de horeca gesloten was door COVID-19, heeft de horeca het zwaar gehad. Zij konden geen gasten ontvangen, enkel hun consumpties to-go verkopen. Gelukkig mocht de horeca 28 april weer gasten ontvangen op hun terras, maar vooraf de opening heeft het HYGENIQ schoonmaakteam bij de winnende horecagelegenheden de boel grondig schoongemaakt. Gedurende enkele weken vooraf de opening hadden horecaliefhebbers en horecaeigenaars de tijd om te stemmen op hun favoriet. Deze campagne was een groot succes. In totaal hebben 4.100 mensen gestemd en is er met een team van 22 schoonmakers bij de 11 winnende horecagelenheden grondig schoongemaakt. Het schoonmaakteam was gewapend met schoonmaakproducten van HYGENIQ en een Clean Air Fogger. De schoonmaakproducten mochten de horecagelegenheden houden zodat ze er in de toekomst zelf mee aan de slag kunnen.

 

De winnaars waren tevreden over hoe hun pand achter werd gelaten door het HYGENIQ schoonmaakteam. Brasserie ThuisHaven Almere: “Gister is ons restaurant door een professioneel schoonmaakteam weer SPIC en SPAN gemaakt met de ecologische schoonmaakproducten van HYGENIQ”. Café Driewegen: “Dank jullie wel voor de fantastische prijs!”.

 

Schoonmaken is in deze tijd erg belangrijk, zeker in de horeca aangezien zij dagelijks meerdere gasten ontvangen. Anders dan veel schoonmaakmiddelen, worden de producten van HYGENIQ gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Dat betekent dat er geen giftige dampen vrijkomen door schadelijke stoffen en dat het afvalwater niet vervuild wordt. HYGENIQ laat met haar duurzame producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorg dragen voor de planeet.

 

Wil jij ook een frisse start? Om horecagelegenheden kennis te laten maken met de producten van HYGENIQ, bieden we het introductiepakket horeca aan. Daarmee verzekert u uw gasten en uw medewerkers van een prettige en veilige omgeving. Met de groene reinigingsoplossingen die HYGENIQ biedt worden de voedselveiligheid en hygiëne gewaarborgd. In deze horeca introductiebox vindt u vier producten speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik: een hooggeconcentreerde ontvettende allesreiniger, een geconcentreerde oven-, grill- en frituurreiniger, een sprayreiniger op basis van 80% bio-alcohol en een efficie2nte universele allesreiniger.

 

Ontdek de introductieboxen hier!

Delen