Hospitality schoonmaakmiddelen

Bied jouw gasten en medewerkers een schone- en veilige omgeving

Hospitality schoonmaakmiddelen van hoogwaardige kwaliteit zijn essentieel. In de praktijk is hospitality namelijk veel meer dan een warm onthaal en goede service. Voor een hotel, congrescentrum, bungalowpark, theater of pretpark is het belangrijk om te kijken naar de beleving van elk moment dat gasten en medewerkers in aanraking komen met jouw organisatie. Hierbij is het van belang om te zorgen voor schone, veilige en gezonde omgevingen.

Hygiëne en beleving gaan altijd hand in hand. De beleving van bezoekers is gekoppeld aan een hygiënisch schoon en fris ruikend toilet, een smetteloze vloer bij de receptie of een schone hotelkamer. Bij jouw schoonmaakpersoneel hebben andere zaken invloed op hun beleving, zoals een goede werksfeer, fijne begeleiding maar ook veilige hospitality schoonmaakmiddelen.

Specialist in ecologische- en veilige hospitality schoonmaakmiddelen

We vinden het belangrijk dat onze klanten werken met reinigings- en hygiëneoplossingen in de hospitality schoonmaak die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Naast veiligheid hebben we ook graag oog voor de impact die we maken op onze wereld. Het uitgebreide, ecologische productassortiment van HYGENIQ richt zich uitsluitend op milieuvriendelijke- en veilige oplossingen. Op deze manier kunnen onze klanten hun gasten en medewerkers een hygiënische en veilige omgeving aanbieden en daarnaast hun ecologische voetafdruk beperken.

Het belang van het ‘Green Key’ duurzaamheidskeurmerk in de hospitality schoonmaak

Onze reinigings- en hygiëneoplossingen worden erkend door het duurzaamheidskeurmerk Green Key voor de toeristische en recreatieve branche. HYGENIQ zet namelijk in op een duurzaam totaalconcept, zodat we samen met jou op elk gebied een positieve impact kunnen maken.

Onze ecologische oplossingen voor de hospitality schoonmaak kunnen verdeeld worden in de volgende productcategorieën:

– Machinale vaatwas & keuken
– Sanitairreiniging
– Interieurreiniging
– Vloerreiniging
– Textielreiniging
– Persoonlijke hygiëne

Groot aanbod hospitality schoonmaakmiddelen

Een goede indruk maken op je klanten of gasten én je personeel? Dat doe je door hen te voorzien van een veilige, hygiënische en gezonde (werk)omgeving. En dat kan alleen als je aandacht besteed aan de juiste hospitality schoonmaakmiddelen, voor je keuken, het toilet, outdoor en nog zoveel meer. Wij bieden een breed assortiment met voor elke klus een passende schoonmaakoplossing. Hierdoor weet je niet alleen zeker dat je je omgeving goed schoon houdt, maar ook dat het veilig- en verantwoord is.

Biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen: veilig voor mens, dier en natuur

Veiligheid speelt voor ons een belangrijke rol als we kijken naar het milieu, de mens en onze flora en fauna. Onze hospitality schoonmaakmiddelen bevatten daarom ook geen hevige chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Alle middelen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen die ervoor zorgen dat we de kans op gezondheidsproblemen en een ernstige milieu-impact beperken. Veilig voor mens, dier en natuur.

Maak samen met ons je eigen hospitality schoonmaakmiddelen

Naast ons uitgebreide assortiment in schoonmaakmiddelen voor de hospitality schoonmaak is het ook mogelijk om je eigen private label te starten. Wij helpen je graag bij het maken van je eigen productlijn en je eigen formule. In ons lab testen we of het schoonmaakmiddel naar wens is en of het aan alle eisen voldoet. Interessant? Vraag ons om advies!

Samen verduurzamen op het gebied van schoonmaak? Neem nu contact op!

Aan de hand van onze jarenlange ervaring helpen wij graag bij een soepele implementatie naar duurzame hospitality schoonmaakmiddelen. HYGENINQ biedt begeleiding bij een schoonmaaksysteem dat aansluit op de grootte van jouw hotel of vakantiepark. Graag gaan we in gesprek om te kijken op welke schoonmaakgebieden binnen jouw onderneming stappen gezet kunnen worden naar een echt schonere omgeving!

Ja, ik wil verduurzamen op mijn schoonmaak!