Professionele schoonmaakmiddelen van HYGENIQ

Wij bieden schoonmaakbedrijven innovatieve ecologische oplossingen aan die positief bijdragen aan een gezonde en echt schone (schoonmaak)wereld!

 

Hygiëne is overal belangrijk, maar zeker als aanbieder van facilitaire diensten wil je dat je klanten direct opmerken dat er gewerkt wordt met veilige en professionele schoonmaakmiddelen. Deze zorgen namelijk niet alleen voor een schone-, maar ook een gezonde werk- en leefomgeving. Daarnaast wil je jouw partners natuurlijk zoveel mogelijk ontzorgen door een breed pakket aan schoonmaakdiensten en -oplossingen te bieden. En hier dragen wij als HYGENIQ graag ons steentje aan bij!

 

Kostenbesparend en tóch duurzaam

Professionele schoonmaakmiddelen die je niet op kosten jagen, daar wordt iedereen blij van. Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om na te denken over de toekomst en duurzaamheid is daar een belangrijk onderwerp bij. Door hooggeconcentreerde reinigingsmiddelen in combinatie met slimme doseersystemen en hoogwaardige hulpmaterialen te leveren, slaan wij twee vliegen in één klap. Wanneer je zuinig om gaat met producten verminder je het verbruik en bespaar je kosten. Tegelijkertijd verklein je de ecologische voetafdruk van jouw organisatie doordat er minder verpakkingen en minder transport nodig is. Een echte win-win dus!

 

 

HYGENIQ streeft naar een duurzame inzetbaarheid van personeel

Het schoonmaakpersoneel op de werkvloer speelt een onmisbare rol in het succes van professionele schoonmaakbedrijven. Zij zijn tenslotte degenen zijn die moeten werken met de professionele schoonmaakartikelen. Duurzaamheid in de professionele schoonmaakbranche gaat daarom verder dan enkel het reduceren van milieubelasting, maar gaat ook over het veiliger maken van de werkomgeving.

Ecologische schoonmaakmiddelen bestaan uit natuurlijke grondstoffen en bevatten minder schadelijke chemicaliën dan traditionele middelen. Hierdoor stoten ze minder schadelijke dampen uit. Om die reden kunnen de risico’s op huidirritatie, ademhalingsproblemen en andere gezondheidsklachten worden verminderd. Duurzame schoonmaakmiddelen zijn ontworpen om de gezondheid van het schoonmaakpersoneel te beschermen, terwijl ze nog steeds effectief zijn in het reinigen en desinfecteren van oppervlakken. Hoe de middelen ingezet worden en hoe er wordt schoongemaakt is daar natuurlijk een doorslaggevend onderdeel van. HYGENIQ zorgt ervoor dat onze eco-schoonmaakmiddelen je personeel helpen een gezonde, schone en duurzame schoonmaak te realiseren.

 

HYGENIQ staat voor schoon, gemak en duurzaam. Dat zie je niet alleen terug in de blinkend schone oppervlakken door onze duurzame schoonmaakmiddelen. Voor ons speelt de veiligheid van onze professionele schoonmaakartikelen een belangrijke rol. We streven ernaar om met onze professionele middelen de duurzame inzetbaarheid van je schoonmaakpersoneel te verhogen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze reinigingsmiddelen geen schadelijke effecten hebben op de gezondheid van de gebruikers. Zo kan schoonmaakpersoneel met een gerust hart hun werk uitvoeren. Op die manier zorgen we voor mens én milieu.

 

Professionele schoonmaakartikelen als totaalconcept voor facilitaire dienstverleners

Iedereen bij HYGENIQ streeft naar een zo duurzaam mogelijk product. Dat houdt niet op bij een basisassortiment aan ecologische reinigingsmiddelen. We verdiepen ons in de situatie en schoonmaakproblemen van de klant en bepalen samen met hen een effectief totaalconcept dat perfect aansluit bij hun behoeften en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in eco-schoonmaakmiddelen voor bedrijven weten we precies wat onze klanten nodig hebben. Onze samenwerking bestaat dus uit een passende maatwerkoplossing met professionele schoonmaakmiddelen die doen wat ze beloven. Een totaalconcept vol duurzaamheid voor facilitaire dienstverleners.

 

Wij denken graag mee met onze klant om zo hun aanbod van schoonmaakdiensten verder te verduurzamen. Ons brede productaanbod met professionele schoonmaakartikelen is uitsluitend ecologisch. Dit biedt je schoonmaakorganisatie de mogelijkheid om op ieder schoonmaakvlak veilige ecologische reinigingsoplossingen toe te passen. Volledig duurzaam dus!

 

Tenslotte werken wij- en denken wij graag mee met onze klanten. HYGENIQ ziet toe op een soepele integratie waarbij er ondersteuning is bij de implementatie van de eco-schoonmaakartikelen om een duurzame schoonmaak te genereren. Zo zien we ook toe op storingvrije werkmethodes en een uitstekende vermindering van verpakkingsafval, opslagruimte en transport.

 

Impact op ieder schoonmaakvlak

We leveren met veel plezier de beste professionele schoonmaakmiddelen en artikelen om een duurzame schoonmaak op ieder front te kunnen waarborgen. Onze reinigingsoplossingen zijn veilig en geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder sanitairreiniging, interieurreiniging, vloerverzorging, textielreiniging en overige specifieke schoonmaakproblemen.

 

Deskundige ondersteuning met professionele schoonmaakmiddelen

Wij geloven in een oplossing op maat voor al onze partners. Welke ideeën je ook hebt en hoe je visie er omtrent een duurzame schoonmaak ook uitziet, wij zorgen ervoor dat ons totaalconcept past bij je organisatie. Geen schoonmaakorganisatie is immers hetzelfde.

 

Ons team van hygiënespecialisten denkt graag met je mee bij elke schoonmaakbehoefte. We analyseren de situatie en kijken welke ecologische schoonmaakoplossing het beste gebruikt kan worden. Daarnaast bieden we ondersteuning in de vorm van begeleiding en bieden we hygiëneplannen, zodat schoonmaken veilig en effectief gebeurt.

 

Praktijkgerichte trainingen voor schoonmaakmedewerkers

Wij willen graag dat onze klanten onze professionele schoonmaakmiddelen kopen, maar niet alvorens wij er alles aan hebben gedaan om een duurzame schoonmaak voor je organisatie te garanderen. Voor onze klanten verzorgen wij daarom praktijkgerichte trainingen met onze schoonmaakoplossingen, zodat jouw schoonmaakpersoneel met de juiste kennis en materiaal aan de slag kan gaan op de werkvloer.

 

Profiteer 24/7 van onze technische dienst

Onze technische dienst is telefonisch 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor hulp en ondersteuning bij uitval of een technische storing aan doseerapparatuur. Maak hier vooral gebruik van om ervoor te zorgen dat je zeker bent van een veilige en duurzame omgeving.

 

Professionele schoonmaakmiddelen kopen? Op naar een duurzame schoonmaak!

Wil je graag betrouwbare, professionele schoonmaakmiddelen kopen? En heb je daarnaast advies nodig over hoe jouw schoonmaakorganisatie verduurzaamd kan worden? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op voor een duurzame samenwerking!