Catering schoonmaakmiddelen

Catering schoonmaakmiddelen en schoonmaakmiddelen voor evenementen

De beste catering schoonmaakmiddelen? Die bestelt je bij HYGENIQ. Wij geloven in een schonere toekomst voor je organisatie en doen er dan ook alles aan om deze voor je organisatie te faciliteren. Wij maken schoonmaakmiddelen voor evenementen met oog voor duurzaamheid. Speciaal ontworpen voor deze branche. Je kiest samen met ons niet alleen voor een brandschoon resultaat, maar ook voor een gezond milieu.

Ruim assortiment schoonmaakmiddelen voor evenementen

Je organisatie is uniek en dat moet natuurlijk ook terugkomen in een schone aankleding van je evenement of catering. Wij beschikken over een ruim assortiment catering schoonmaakmiddelen om je evenement perfect schoon te houden en te zorgen voor een professionele uitstraling van je festiviteit. Daarnaast hebben we ook alles in huis om je evenement na afloop zorgvuldig te kunnen schoonmaken.

Geen zware chemicaliën, wel een gezonde toekomst

Voor onze ecologische schoonmaakmiddelen gebruiken we enkele eerlijke en milieuvriendelijke stoffen. We gebruiken dus geen zware chemicaliën, wat garant staat voor een gezondere en duurzamere toekomst. Het gebruik van biologisch afbreekbare stoffen zorgt ervoor dat we samen met jou een groene planeet creëren die gezond is voor iedereen.

Veilig voor planten, mensen en dieren

Onze schoonmaakmiddelen voor evenementen zijn naast duurzaam, ecologisch en biologisch afbreekbaar ook nog eens volledig veilig voor planten, mensen en dieren. Onze schoonmaakproducten laten namelijk geen onprettige sporen achter die van nadeel kunnen zijn voor die groepen. Hierdoor weet je zeker dat je een verantwoord product koopt bij een organisatie met oog voor ons milieu.

Catering schoonmaakmiddelen op maat

Voor HYGENIQ gaan we niet snel een brug te ver als het gaat om verantwoorde schoonmaakmiddelen. We geloven erin dat iedere situatie om een specifieke schoonmaakoplossing vraagt en wij dragen hieraan bij door cateringschoonmaakmiddelen op maat aan te bieden. Of je nu een cateraar bent die gasten op locatie voorziet van de lekkerste gerechten of je werkt in de eventorganisatie en schoonmaakoplossingen nodig hebt voor de grootste evenementen van Nederland: HYGENIQ biedt cateringschoonmaakmiddelen op maat.

We stemmen graag met je af welke schoonmaakmiddelen voor evenementen je nodig hebt. Van ecologische schoonmaakmiddelen voor een badkamer en toilet tot slimme oplossingen speciaal voor de garden. Leg je wensen bij ons neer en wij verzorgen een optimale schoonmaak waar je u tegen zegt.

Zonder problemen schoon werken dankzij onze handige hygiëneplanner

Het is essentieel om als bedrijf te werken volgens de HACCP-richtlijnen. Sterker nog, de horeca is verplicht om aan deze strenge normen te voldoen. In het kader van voedselveiligheid op je evenement, dien je hier dus bewust op in te spelen. Nu bestaan er veel richtlijnen en kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om alle informatie overzichtelijk in beheer te houden. Geen zorgen, daar heeft HYGENIQ een oplossing voor.

Wij leveren bij elke bestelling een handige hygiëneplanner. Met deze planner kan je zonder problemen voldoen aan alle HACCP-richtlijnen en ben je altijd goed bij met het optimaliseren van de hygiëne op je evenement of tijdens je cateringklus. Zo ben je te allen tijde optimaal hygiënisch bezig en straal je professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar je gasten.

Officieel gecertificeerde keukenreinigers van HYGENIQ

Bij HYGENIQ bestel je ook producten met het NSF-logo. NSF (ook wel National Sanitation Foundation) staat symbool voor een hoge mate van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast staat een product met het NSF-keurmerk ook garant voor een duurzame schoonmaak. Een product met dit logo mag je dus als meer dan hoogwaardig beschouwen.

De producten met dit NSF-keurmerk bestel je ook bij ons. Dit zijn producten die perfect fungeren als keukenreinigers. Duurzame producten die je een leven lang kan gebruiken. Hier bestel je onder meer de GREASE-EX E.14 en de ACTISPRAY E.5.

Ook starten met een nieuwe manier van schoonmaken? Kies duurzaam, kies HYGENIQ!

Duurzaam, groen en verantwoord aan de slag met catering schoonmaakmiddelen? Kies dan voor HYGENIQ! Wij overtuigen je graag van de beste schoonmaakoplossingen. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust via +31 (0)53 428 2860 of mail naar info@hygeniq.com.