Over ons

Onze missie

Wij willen de stroom aan niet hernieuwbare, schadelijke en giftige stoffen stoppen. We willen komende generaties niet nog zwaarder belasten met de rekening van onze vervuiling. Dit willen we doen door op authentiek duurzame wijze onze innovaties te ontwikkelen. Zo willen we in harmonieuze samenwerking met onze medewerkers en relaties werken aan excellente en veilige productoplossingen voor mens, dier en milieu.

Innovatie als inspiratie…

Verandering is daarbij noodzaak! We willen de stroom aan niet hernieuwbare, schadelijke en giftige stoffen immers stoppen. Onze koers daarin gaat via Innovatie want Albert Einstein leerde ons immers al dat het krankzinnig is om hetzelfde keer op keer te blijven doen en daarbij dan wel een andere uitkomst te verwachten.

Onze overtuiging vertaald in een duurzaamheidsmanifest

Die innovatie houdt onder andere in dat we voortdurend investeren in de ontwikkeling van nieuwe baanbrekende ecologische en veilige producten. Dit doen we met de door onze eigen wetenschappers ontwikkelde unieke technologieën. Technologieën die ook nog eens zijn getoetst aan het strengste duurzaamheidsmanifest in onze markt. Vanuit onze overtuiging gaan wij daarom duurzaam om met energie, recyclen we al ons proces- en spoelwater en gebruiken we in onze producten veilige en milieubesparende grondstoffen en verpakkingen.

Delen is het nieuwe winnen

Graag delen we met u een hele inspirerende uitdaging. Een uitdaging om de immense stroom aan schadelijke, giftige en niet hernieuwbare stoffen een halt toe te roepen. Samen winnen we dan de ultieme hoofdprijs: een gezondere, betere toekomst voor volgende generaties op onze planeet.

Cradle to Cradle™ GOLD certified!

HYGENIQ® is Werkpakt keurmerk houder!

Het Werkpakt keurmerk is toegekend door de gemeente Enschede aan werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner.