Onze branches

Horeca – Leisure – catering

In de horeca, leisure en catering is een schone omgeving en optimale hygiëne een van de belangrijkste onderdelen voor een optimale gastbeleving. Natuurlijk moet uw horecagelegenheid te allen tijde hygiënisch, schoon en veilig zijn. Van dieptereiniging van professionele keukens tot het schoonmaken van sanitair, interieur en vloeren in alle gelegenheden: met de 100% ecologische professionele en specialistische reinigers en vaatwasmiddelen van HYGENIQ bent u zeker van een optimaal schoon en hygiënisch resultaat. HYGENIQ professional, het groene alternatief voor de horeca, leisure en catering!

 

Gezondheidszorg

Mensen voelen zich prettiger in een schone en aangename omgeving. Het is dan ook een feit dat mensen met gezondheidsproblemen in zo’n omgeving sneller herstellen/genezen. Veiligheid en hygiëne zijn essentiële zaken binnen zorginstellingen, zowel aan de cure als aan de care kant. Met de 100% effectieve, veilige en ecologische productoplossingen in onze HYGENIQ professional lijn zijn deze zaken gegarandeerd. Veilig voor uw instelling, de patiënten en uw medewerkers! Onze professional lijn dekt het gehele schoonmaak assortiment. Van de keuken, sanitair tot aan het interieur.

 

Professionele schoonmaak

HYGENIQ® professional is ontwikkeld voor professionele schoonmakers! Veel onderzoeken hebben laten zien dat dagelijks schoonmaken (met schadelijke chemicaliën) de kans op astma en COPD voor schoonmakers schrikbarend verhoogt. Tevens zijn de veelvuldig gebruikte chemicaliën ook erg slecht voor de huid. Dit moet en kan anders! De effectieve productoplossingen van HYGENIQ zijn 100% ecologisch en volledig veilig voor de mens, dier en milieu. Al onze productoplossingen zijn daarbij tenminste net zo effectief als de traditionele, vervuilende en ongezonde schoonmaakmiddelen. Het beste voor uw klanten en uw medewerkers, dag in en dag uit, samen naar een schone en veilige wereld.

 

F&B Industrie

De HYGENIQ professional lijn dekt ook het gehele hygiënevraagstuk binnen de Food and Beverage industrie. 100% veilige, ecologische en effectieve schoonmaakmiddelen zijn inmiddels een must in de voedingsmiddelenindustrie, bier- en frisdrankenindustrie, zuivelindustrie en de agrarische sector. Onze effectieve productoplossingen zijn niet alleen veilig voor de medewerkers, maar ook veilig toepasbaar in deze veeleisende toepassingsomgeving. Met onze unieke productoplossingen hebben wij voor elk reinigings- of desinfectievraagstuk een passende oplossing!

 

Heeft u een schoonmaak- of hygiëneprobleem, maar nog niet de juiste oplossing hiervoor gevonden? Neem gerust contact met ons op, ons R&D lab denkt graag met u mee over productoplossingen die 100% veilig zijn voor dier, milieu en uw klanten en medewerkers!

Alle producten uit de HYGENIQ professional lijn voldoen aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifestDit vertaalt zich naar de 4 pijlers onder al onze producten en concepten.