Onze branches

Horeca – Leisure – catering

In de horeca, leisure en catering is een schone omgeving en optimale hygiëne een van de belangrijkste onderdelen voor een optimale gastbeleving. Natuurlijk moet uw horecagelegenheid te allen tijde hygiënisch, schoon en veilig zijn. Van dieptereiniging van professionele keukens tot het schoonmaken van sanitair, interieur en vloeren in alle gelegenheden: met de 100% ecologische professionele en specialistische reinigers en vaatwasmiddelen van HYGENIQ bent u zeker van een optimaal schoon en hygiënisch resultaat. HYGENIQ professional, het groene alternatief voor de horeca, leisure en catering!

 

Gezondheidszorg

In een schone omgeving verblijven mensen aangenamer. Het is dan ook niet meer dan logisch  dat mensen met een gezondheidsprobleem beter herstellen en sneller genezen. Veiligheid en hygiëne zijn essentiële zaken binnen zorginstellingen, zowel aan de cure als aan de care kant. Met de 100% effectieve, veilige en ecologische productoplossingen in onze HYGENIQ professional lijn zijn deze zaken gegarandeerd. Veilig voor uw instelling, de patiënten en uw medewerkers! Onze professional lijn dekt het gehele schoonmaak assortiment. Van de keuken, sanitair tot aan het interieur.

 

Professionele schoonmaak

HYGENIQ® professional in ontwikkeld voor professionele schoonmakers! Veel onderzoeken hebben laten zien dat dagelijks schoonmaken de kans op astma en COPD voor schoonmakers schrikbarend verhoogt. Tevens zijn de veelvuldig gebruikte chemicaliën ook erg slecht voor de huid. Dit moet en kan anders! De effectieve productoplossingen van HYGENIQ zijn 100% ecologisch en volledig veilig voor de mens, natuur en dieren. Alle onze productoplossingen zijn daarbij tenminste net zo effectief als de traditionele, vervuilende en ongezonde schoonmaakmiddelen. Het beste voor uw klanten en uw medewerkers, dag in en dag uit, samen naar een schone en veilige wereld.

 

F&B Industrie

De HYGENIQ professional lijn dekt ook het gehele hygiënevraagstuk binnen de Food and Beverage industrie. 100% veilige, ecologische en effectieve schoonmaakmiddelen zijn inmiddels een must in de voedingsmiddelenindustrie, bier- en frisdrankenindustrie, zuivelindustrie en de agrarische sector. Onze effectieve productoplossingen zijn niet alleen veilig voor de medewerkers zijn maar ook veilig toepasbaar in deze veeleisende toepassingsomgeving. Met onze unieke productoplossingen hebben wij voor elk reinigings- of desinfectievraagstuk een passende oplossing!

 

Wel een schoonmaak- of hygiëneprobleem maar nog niet de juiste oplossing gevonden?  Neem gerust contact met ons op, ons R&D lab denkt graag met u mee over productoplossingen die veilig zijn voor de natuur, voor uw klanten en voor uw medewerkers!

Alle producten uit de HYGENIQ professional lijn voldoen aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifestDit vertaalt zich naar de 4 pijlers onder al onze producten en concepten.