Private label schoonmaakmiddelen

Jouw eigen private label schoonmaakmiddelenlijn

Met je eigen unieke private label schoonmaakmiddelenlijn in je eigen huisstijl neem jij een unieke positie in de markt in. En omdat de ontwikkeling en productie onder één dak vallen bij HYGENIQ, kunnen we al vanaf relatief kleine afnames een origineel product voor jouw merk creëren. Bij het maken van een eigen private label schoonmaakmiddelenlijn houd jij de controle in handen. Jij kan samen met ons de formules bepalen of zelf een standaardformule oplossing kiezen. Ook bij de verpakking kun je kiezen voor een standaard oplossing. Bovendien kunnen we een speciale fles sourcen. Uiteraard zijn al deze keuzes bepalend voor de prijs. Het eventueel ontwikkelen van de formules, sources van de middelen en de productie nemen wij voor onze rekening.

[De voordelen van je eigen private label reinigingsmiddelen:

  • Onderscheid jezelf van de concurrentie
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt
  • Volledig op jouw wensen afgestemde formules
  • Bepaal zelf de prijsstelling

Bestaande formule of een uniek product?

Het idee van een eigen lijn met private label reinigingsmiddelen is dus erg aantrekkelijk. Maar kies je dan voor een bestaande formule, of is een uniek product ontwikkelen beter? De groene formules van HYGENIQ zijn in ieder geval gebaseerd op natuurlijke en hernieuwbare ingrediënten. Dit zonder onder te doen voor traditionele, chemische alternatieven in werking en werkingsbeleving. Met deze innovatieve formules, hebben wij voor bijna elk schoonmaakprobleem een passende en duurzame oplossing. En dat maakt je eigen lijn dus gewoon helemaal uniek.

Laat ons jouw unieke schoonmaakprobleem oplossen

Heb jij een schoonmaakprobleem waar wij nog geen productoplossing voor hebben? En zie jij het wel voor je dat jouw eigen lijn met private label schoonmaakmiddelen een verschil gaat maken? Dan gaan wij graag met jou aan de slag om die oplossing te creëren. We zitten immers vol ideeën en weten als geen ander hoe we een probleem kunnen omtoveren tot een kans. In het HYGENIQ-lab ontwikkelen- en testen we jouw nieuwe formule, totdat deze volledig aan jouw wensen voldoet. We geven je advies en nemen je mee in alle mogelijkheden, zodat jouw reinigingsmiddelen met private label volledig op maat en naar wens gerealiseerd wordt.

Waar moet je rekening mee houden?

• Bij het bestellen van private label schoonmaakmiddelen gelden minimale afnamehoeveelheden. Wat de exacte hoeveelheid is, is afhankelijk van het bestelde middel. In sommige gevallen is het daarnaast mogelijk om de bestelde producten in delen af te nemen. Jouw accountmanager zal dit samen met jou afstemmen, voordat het ontwikkelingsproces begint.

• Er moeten nieuwe etiketten ontwikkeld worden voor de private label reinigingsmiddelen. HYGENIQ zal hiervoor stansmessen en etiketinformatie verzorgen. Ook zullen wij er toezicht op houden dat het eindresultaat voldoet aan de wetgeving. Het design mag jij als afnemer volledig zelf bepalen. Het is ook mogelijk om het design volledig via HYGENIQ te laten maken. Hier zijn echter mogelijke, additionele kosten aan verbonden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

• Wij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van de meest actuele veiligheidsinformatiebladen (VIB’s). Deze kun je vinden door middel van een link op de website of een QR-code op het etiket. HYGENIQ zal zorgen dat jij de juiste veiligheidsinformatie in handen hebt en iedere 3 jaar de VIB’s herziet.

Verklein je ecologische voetafdruk met duurzame private label schoonmaakmiddelen

Wij geloven sterk in de kracht van milieubewustzijn en duurzaamheid en daar kan jij aan bijdragen. Door je eigen private label schoonmaakmiddelen te ontwikkelen met HYGENIQ ben je automatisch bezig met een schonere toekomst. Je laat zien dat je je merk inzet voor het maken van groene keuzes, door onder meer aandacht te besteden aan biologische afbreekbaarheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Start je eigen private label reinigingsmiddelenlijn met HYGENIQ!

Interesse in jouw eigen product of zelfs een volledige private label schoonmaakmiddelenlijn? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het formulier hieronder.