Recreatieschoonmaak

Duurzame recreatieschoonmaak voor jouw vakantiepark

De dagelijkse recreatieschoonmaak kan een flinke uitdaging zijn voor vakantieparken met diverse typen vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en talloze faciliteiten en services. De schoonmaak van deze accommodaties en faciliteiten op het park moet dagelijks efficiënt en grondig gebeuren. Het is immers enorm belangrijk dat je gasten kunnen profiteren van een gezond, hygiënisch en goed onderhouden park. De netheid hiervan weegt dan ook zwaar mee in de recensies van je gasten. Om jou te helpen de recreatiesector schoner, duurzamer en mooier te maken, maken- en leveren wij milieuvriendelijke producten voor een eenvoudige schoonmaak in recreatie.

Alles in huis voor een efficiënte én milieuvriendelijke recreatieschoonmaak

Het imago van je vakantiepark(en) hangt voor een groot deel af van de hygiëne. Toch kijkt menig mens tegenwoordig met een schuin oog naar duurzaamheid en diversiteit. Wij bieden bedrijven in leisure een ruim assortiment met efficiënte en milieuvriendelijke recreatieschoonmaakmiddelen die de hygiëne van jouw vakantiepark optimaliseren. Daarnaast hebben we alles in huis om iedere faciliteit op je park schoon te houden. Van zwembaden tot terrassen en van meubilair tot toiletten.

Een eerlijke, gezonde en esthetische schoonmaak voor vakantieparken

We leven in een wereld waar iedereen elke dag gelukkig een beetje meer waardering krijgt- en toont voor onze aarde. Wij passen dit direct toe op de recreatieschoonmaak door producten op de markt te brengen die niet chemisch zijn. Door met deze producten te werken, weten we zeker dat we het beste doen voor mens, dier en natuur. Een eerlijke, gezonde en bovenal goed uitziende schoonmaak voor vakantieparken en al haar faciliteiten.

Optimaliseer in één klap de schoonmaak van je vakantiehuisjes

Zonder gedoe, snel én eerlijk je recreatieschoonmaak volbrengen? En dat iedere dag opnieuw terwijl je het milieu tegemoetkomt? Dat realiseer je in één klap met onze eerlijke, bewuste schoonmaakmiddelen voor de recreatiesector. De schoonmaak van vakantieparken optimaliseren lijkt soms een enorme klus, maar dankzij een breed aanbod en passend advies sta je samen met ons team sterk om je gasten te ontvangen op een fantastisch verzorgd vakantiepark.

Hét alles-in-één product voor de volledige basisschoonmaak bij leisure

Om de recreatieschoonmaak snel te laten verlopen, moeten we deze versimpelen waar mogelijk. En dat doen we met multifunctionele producten die garant staan voor een snelle schoonmaak van vakantiehuisjes en alle faciliteiten op het park. Zo hebben we een echte alleskunner in ons assortiment opgenomen, namelijk de OXYZEN Z.1. Hiermee realiseer je een basisschoonmaak waar je u tegen zegt. Dit product is zeer effectief te gebruiken voor het interieur, het sanitair en de vloeren. Daarnaast helpt het om kalvorming tegen te gaan, waardoor een antikalkbehandeling minder vaak nodig is.

Green Key Goud behalen? Optimaliseer je recreatieschoonmaak met ons!

Met een Green Key certificering op goud-niveau zet je jouw locatie op de kaart als duurzaam dagje uit. Hiervoor moet je echter wel je leisure schoonmaak optimaliseren. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Om een Green Key certificering te behalen, moet jouw locatie voldoen aan een aantal verplichte en optionele normen. Aan hoe meer normen jij kan voldoen, hoe hoger jouw certificering wordt met als einddoel natuurlijk een gouden certificering!

Een onderdeel van deze puntentelling gaat over hoe duurzaam de reiniging van de locatie wordt uitgevoerd. Zo krijg je bijvoorbeeld extra punten als je producten gebruikt die niet belastend zijn voor het milieu, vaatwasproducten met een duurzaamheidskeurmerk hanteert en doseersystemen inzet.

Ook je recreatieschoonmaak optimaliseren en verduurzamen? Neem gelijk contact op!

Wil je erachter komen wat jij kan doen om jouw leisure schoonmaak verder te verduurzamen? We denken graag met je mee! Hier vind je in ieder geval alles voor de schoonmaak van de keuken, het toilet en de badkamer, het exterieur en nog veel meer. Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op. 

Ja ik wil mijn recreatieschoonmaak optimaliseren!