HYGENIQ, Willemsen en basisscholen zetten zich in voor een schoner en groener Twente!

HYGENIQ, Willemsen en basisscholen zetten zich in voor een schoner en groener Twente!

Op zaterdag 21 maart 2020 is de 18e editie van de Landelijke Opschoondag. In de week rondom deze datum organiseren veel scholen opruimacties. Op deze dag gaan kinderen de straat op om in de buurt schoon te maken. Hierbij kunt u denken aan het opruimen van vuil op de straat of het verwijderen van stickers, graffiti of inkt van verkeersborden.

Het initiatief is ontstaan vanuit HYGENIQ en Schoonmaakorganisatie Willemsen, beiden gevestigd in Enschede. Diverse bassischolen uit Enschede en omgeving zijn benaderd om mee te doen aan deze landelijke opschoondag. Uiteindelijk zullen op vrijdag 20 maart de kinderen van de IKC Lonnekerscholen hun handen uit de mouwen steken om Lonneker en omstreken op te ruimen en schoon te maken. OBS stokhorst gaat vrijdag 13 maart aan de slag! HYGENIQ en Willemsen zullen deze dagen de scholen van schoonmaakspullen voorzien zoals vuilniszakken, afvalgrijpers en veilig schoonmaakmiddelen.

HYGENIQ ontwikkelt en produceert ecologische schoonmaakoplossingen, elk met een uniek schoonmaakdoel. Van glas en vloer tot de gehele keuken, de tuin of bij speciale reinigingsproblemen. Het is veilig en het is groen. Veilig voor alles, behalve voor vuil.

Wij willen een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties en doen dit door 100% veilige, 100% effectieve en 100% ecologisch afbreekbare schoonmaakoplossingen te ontwikkelen.

Hoe kunnen we dit beter uitdragen dan de toekomstige generatie te ondersteunen in het schoonmaken van de wereld met 100% veilige producten rond de landelijke opschoondag.
Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende HYGENIQ producten: de Inkt & Graffitireiniger, Lijmrestenremover en Glasreiniger. Al onze producten zijn 100% veilig, bij gebruik hoeven geen handschoenen of mondkapjes te worden gedragen. (Bovendien zijn ze dus ook nog eens 100% effectief en 100% veilig voor het milieu). Schoonmaakbedrijf Willemsen voorziet de scholen van grijpers, hesjes, vuilniszakken, doekjes en emmers.

Willemsen Schoonmaakorganisatie is al een hele lange tijd een begrip in de regio. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Schoonmakers worden steeds meer vakmensen, onze medewerkers werken volgens de wettelijke eisen en regelgeving en worden constant bijgeschoold. Ons motto is dan ook “Schoonmaken is een vak”

Zij werken deze week samen met de basisscholen aan een schonere en groenere toekomst van Enschede.

 

Delen