HYGENIQ KiQ Hygiënezuil

Next Generation Hygiene

Meer dan ooit is het aanraken van een kraan - vooral in een openbare ruimte - geen aantrekkelijke optie. Een hygiënezuil die met de voet bediend kan worden helpt het handen reinigen nog hygiënischer te maken. Dankzij de activering van de handgel door de voet, wordt de verspreiding van ziektekiemen en kruisbesmetting tot een minimum beperkt.

Reinigt met huidverzorgende eigenschappen
Universeel toepasbaar en makkelijk in onderhoud
Robuust frame en diefstal beveiligd
Volledig personaliseerbaar en intuïtieve gebruikservaring
Touch-free & Mess-free
Ruimte voor drie keer 1 liter handgel & met de voet bedienbaar

Verkrijgbaar met twee soorten handgel!

Alcoholvrije Bio-hygiene handgel: BIOSAFE® S.1 1 LITER

De actieve componenten beschermen de huid tegen negatieve effecten van de stedelijke omgeving. Met een huidverzorgend, reinigend en hydraterend effect!

Bio-alcohol handgel: Dermal Med S.31

De ecologische hygiënische Bio-alcohol handgel van HYGENIQ. Voor optimale handhygiëne. Geschikt voor frequent gebruik, geen uitdroging van de huid door hydraterend effect.

"Voor iedereen die van hygiëne (top)prioriteit wil maken"

Gezondheid en veiligheid

Volksgezondheid is onze grootste prioriteit, met de HYGENIQ KIQ kan eenieder zich dat eigen maken. De hygiënezuil is makkelijk te personaliseren waardoor het een extra touch point biedt om in contact te komen met bezoekers, klanten en medewerkers.

Branding

De banner of topcard is volledig te personaliseren en gemaakt van duurzaam aluminium. Zo ontstaat er een extra moment van communicatie met bezoekers, klanten of medewerkers. Dit in combinatie met de hygiëne-ervaring zorgt voor een krachtige boodschap. Ook is de zuil makkelijk te integreren in het bestaande interieur en de gehanteerde huisstijl. De banner of topcard zijn makkelijk te verwisselen zodat er eventueel acties op gecommuniceerd kunnen worden.

Schone handen redt levens

Handen zijn de meest voorkomende route voor de verspreiding van ziekteverwekkers zoals griepvirussen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt handhygiëne aan als de meest effectieve maatregel om infecties te voorkomen.

Om te kunnen voldoen aan de toenemende eisen voor een goede handhygiëne in openbare ruimtes is de HYGENIQ KiQ de oplossing!

De HYGENIQ Biosafe-hygiëne handgel S.1. Biosafe® is een 100% plantaardige technologie waarbij gebruikt gemaakt wordt van de zeer krachtige en effectieve afweerstoffen die van nature in planten en hun vruchten voorkomen. De enige hygiënische handgel die veilig te gebruiken is door kinderen. Meer over dit product is te lezen in de Biosafe® factsheet. Een andere bruikbare hygiënische handgel is de HYGENIQ Dermal Med S.31, een bio alcoholgel met een gehalte van 70% bio-ethanol.

Makkelijk in onderhoud

De HYGENIQ KiQ biedt volledige autonomie. Er is geen batterij, stopcontact of waterpunt nodig om de HYGENIQ hygiënezuil te bedienen. Het robuuste stalen frame is ontworpen om grote mensenmassa’s aan te kunnen. De HYGENIQ KiQ is makkelijk te verplaatsen en kan op strategische plekken en locaties worden ingezet. Met de vulling kunnen tot ca. 2000 paar handen hygiënisch worden gereinigd. De navulflessen zijn kinderlijk eenvoudig te verwisselen en met drie liter flessen in één zuil is er direct een voorraadmagazijn en hoeft er niet snel bijgevuld te worden.

KiQ voor schone handen

Aanrakingsvrij, intuïtief en rommelvrij voor een optimale gebruikerservaring. Verbeter de hygiëne en verlaag het risico op infecties met onze Next Generation Hygiene zuil!

Product specificaties

 • Capaciteit: Drie keer 1 liter handgel flessen – PE
 • Geschikt voor de HYGENIQ Biosafe S.1 of HYGENIQ Dermal med S.31
 • Voet bedienpedaal
 • Exterieur en behuizing: Verzinkt staal
 • Banner en topcard verkrijgbaar in: aluminium
 • Optioneel: een verzwaarde voet
 • Afmetingen:

Stand alone versie: 100 x 980

Met banner of topcard: 300 x 1200

 

Voordelen HYGENIQ KiQ

 • Universeel toepasbaar
 • Te bedienen met de voet
 • Makkelijk in elkaar te zetten met een “Do it yourself” filmpje op het HYGENIQ YouTube kanaal.
 • Personalisatie en communicatie mogelijk met banner of topcard in diverse materialen.
 • Banner en topcard makkelijk te ontwerpen en te wisselen.
 • Ook verkrijgbaar in een kidsversie
 • Stevig en diefstal vriendelijk
 • Gemaakt van verzinkt staal
 • Altijd de juiste dosering
 • Drie 1 liter flessen Biosafe S.1 of Bio-alcoholgel S.31 op te slaan in de zuil.