Onze merken

Ecodish

ECODISH levert de totaaloplossing voor professioneel schoonmaak en onderhoud binnen de Facilitaire en Horeca wereld. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van onze partners vereenvoudigt. Speciaal voor de markten Schoonmaak, Horeca, Catering en Zorg hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECODISH lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifestDit vertaalt zich naar de 4 pijlers onder al onze ECODISH producten en concepten:

Ecoklin

ECOKLIN® levert een oplossing bij elk vraagstuk voor schoonmaak- en onderhoudsprofessionals. Een complete range aan volledig ecologische en veilige producten ondersteund met servicediensten die de taak van onze partners vereenvoudigt. Speciaal voor de markten Schoonmaak, Foodproductie, Horeca en Zorg hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve concepten ontwikkeld. Producten en concepten die naast hun authentieke veilige karakter uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. Alle producten uit de ECOKLIN® lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifest.

 

Mekaniq

MEKANIQ heeft een innovatieve range aan volledig ecologische en veilige producten ontwikkelt die uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid. MEKANIQ wordt uitsluitend geleverd via geselecteerde partners in de markten Cleaning, Techniek, Industrie, Automotive en Bouw. MEKANIQ levert daarin alternatieve veilige oplossingen voor extreem agressieve reinigers zoals graffitiremovers, ontvetters en ontkalkers Deze wereldwijd unieke producten bestaan uit bio-based grondstoffen in combinatie met innovatieve pro-biotische-, nano- en hybride technologie.

100% biologisch afbreekbaar
Onze unieke innovatieve range aan smeermiddelen, vetten en oliën is ook volledig bio-based en 100% biologisch afbreekbaar. Door de toepassing van ‘smart-additives’ wordt effectieve smering, bescherming en een verbluffend werkingseffect bereikt. Alle producten uit de MEKANIQ lijn voldoen ook aan de strenge eisen uit ons duurzaamheidsmanifestDit vertaalt zich naar de 4 pijlers onder al onze MEKANIQ producten en concepten.

Sandds

SANDDS® EcoNatural tissue is de HYGENIQ lijn van producten gemaakt uit Fiberpack®, de grondstof van gerecyclede cellulose vezels aanwezig in de drankkartons zoals melk- en vruchtensap pakken. Fiberpack® is een doorbraak in milieutechnologie voortkomend uit een samenwerking met Tetra Pak®. Het productieproces, het scheiden van de cellulosevezels van het polyethyleen en het aluminium gebeurt op  fysisch-mechanische wijze zonder gebruikmaking van schadelijke stoffen.  Deze technologie is uniek en volledig veilig voor mens en milieu.