Royal Brinkman Project

Royal Brinkman project

Royal Brinkman en HYGENIQ werken al een tijdje samen. Zo heeft HYGENIQ voor Royal Brinkman de ecologische glasreiniger: “Greenhouse Glassclean” ontwikkeld voor de tuinbouwsector. Zij zaten namelijk met het probleem dat de glasreinigers die voor de kassen gebruikt werden schadelijk waren voor de gezondheid van de schoonmakers en voor de gewassen. Hier moest dus wat tegen gedaan worden. HYGENIQ heeft toen met innovatieve technologieën een product ontwikkeld dat aan de wensen van Royal Brinkman voldeed.
De Greenhouse Glassclean is niet het enige reinigingsmiddel van HYGENIQ dat Royal Brinkman in het assortiment heeft.
Royal Brinkman gebruikt namelijk ook de Floor Ultra. De Floor Ultra is een krachtig, geconcentreerd en ecologisch reinigingsmiddel voor vloeren. Het kan worden gebruikt voor alle waterbestendige harde vloeroppervlakken. Daarnaast is dit product Cradle to Cradle Certified® Gold. Dit certificaat staat voor authentiek circulair ontwikkelen en produceren. GOLD is hierbij het hoogst te behalen niveau in onze branche.
Om de effectiviteit van de producten uit hun assortiment te testen voert Royal Brinkman testen uit. Zo is er een test uitgevoerd met de Floor Ultra bij rozenkwekerij Porta Nova. De betonvloer van de rozenkwekerij was al 4 maanden niet gereinigd met als gevolg dat de sappen van de platgetrapte rozen in de betonvloer waren getrokken. Allereerst hebben ze de betonvloer ingeschuimd met een schuimspuit. Daarna is er tien minuten geschrobd met een bezem en een simpele schrobmachine. Tijdens het schrobben is de vloer nog eens ingespoten omdat de vloer zo erg vervuild was. De klant was erg tevreden over het behaalde resultaat.

 

 

Naast dat Royal Brinkman de Greenhouse Glassclean heeft getest hebben ze ook de Green Re-action getest. De Green Re-action is een reinigingsmiddel dat groene aanslag en mos verwijderd op een veilige en milieuvriendelijke wijze en dus veilig voor ons grondwater. De Green Re-action hoeft alleen op het vervuilde oppervlak gespoten te worden en na een korte tijd is er al positief resultaat te zien.