HYGENIQ® Green Key approved!

green key schoonmaakproducten

HYGENIQ® Green Key approved!

Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de branche van recreatieve, toeristische en zakelijke accommodaties, zoals campings, vakantieparken, hotels, restaurants, culturele instellingen en vergader- en evenementenlocaties. Bedrijven met een Green Key-certificering voldoen aan de normen van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) en doen er alles aan om duurzaam te ondernemen en het milieu minder te belasten.

Bewust genieten met Green Key

Green Key stimuleert bewust genieten door accommodaties aan te sporen bewust om te gaan met de natuur en ons milieu, zonder daarbij in te leveren op comfort en kwaliteit. Voor de certificering hanteert Green Key de drie niveaus brons, zilver en goud. De maatregelen die de Green Key-accommodaties nemen op het gebied van milieuzorg en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaan verder dan de wet- en regelgeving van ze verlangt. Hoe meer maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger het certificeringsniveau.

Lees meer over Green Key op hun website!

Onze Green Key-producten

HYGENIQ professional is sinds mei 2019 Green Key approved! Door leverancier te zijn van Green Key, zien Green Key-inkopers dat onze producten voldoen aan de eisen van Green Key op het gebied van duurzaamheid en milieuzorg.

Werk aan je eigen Green Key-niveau!

Ben je zelf een Green Key-certificaathouder? Werk dan aan je eigen certificeringsniveau door onze Green Key-producten aan te schaffen voor jouw accommodatie. Bekijk onze catalogus of neem contact op met één van de HYGENIQ key accountmanagers voor een groen en veilig schoonmaakplan op maat!

 

Delen