Duurzame samenwerking tussen HYGENIQ® en Royal Brinkman!

Royalbrinkman en HYGENIQ

Duurzame samenwerking tussen HYGENIQ® en Royal Brinkman!

Royal Brinkman is een bedrijf wat continue bezig is met duurzaamheid in de glastuinbouw. Het is van groot belang om de CO2 voetafdruk van producten, productie en de verwerking te verminderen. Ook is er steeds meer vraag naar biologische producten en worden de eisen voor duurzaamheid strenger.

In de glastuinbouw is het van groot belang om te zorgen voor een schoon kasdek, zowel van binnen als van buiten. Dit om optimale omstandigheden voor het gewas te creëren. Veel gewassen kunnen namelijk al het beschikbare licht gebruiken.

Om het thema duurzaamheid, waar Royal Brinkman waarde aan hecht, te kunnen combineren met het werk in de kas, is er nu de biologische glasreiniger ‘Greenhouse Glassclean’.

Op de werking van veel conventionele glasreinigers is weinig aan te merken, maar helaas zijn ze wel schadelijk voor mens en milieu door de verschillende werkzame stoffen die ze bevatten. Hier moest een oplossing voor komen, die Royal Brinkman met het product ‘Greenhouse Glassclean’ nu heeft gevonden. Deze ecologische glasreiniger is 100% veilig voor mens en milieu en bevat dus geen gevaarlijke componenten. Daarnaast heeft het product geen dampwerking en is het mild voor de huid.

 

Een groenere wereld/industrie

Een schonere toekomst is waar HYGENIQ voor staat. Hier dragen zij aan bij door 100% ecologische producten te ontwikkelen. Naast ‘Greenhouse Glassclean’ biedt Royal Brinkman ook de HYGENIQ professional Nutriclean en de Floor Ultra aan in hun assortiment. Deze producten zijn allemaal 100% ecologisch, 100% veilig en 100% effectief.

Nutriclean is een geconcentreerd, universeel, sterk ontvettend ecologisch reinigingsmiddel voor de reiniging van onder andere vloeren, wanden, werkbanken en –tafels, machines en overige afwasbare oppervlakken in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt.

Floor Ultra is een krachtig, geconcentreerd en ecologisch reinigingsmiddel voor vloeren. Het kan worden gebruikt voor alle waterbestendige harde vloeroppervlakken. Tevens heeft dit product een Cradle to Cradle™ GOLD certificering. Dit certificaat staat voor authentiek circulair ontwikkelen en produceren. Goud is hierbij het hoogst te behalen niveau in onze branche. Meer HYGENIQ Professional Cradle to Cradle™ GOLD gecertificeerde producten vindt u op de HYGENIQ website.

Voor meer informatie over de producten van HYGENIQ kunt u kijken op de website van Royal Brinkman.

Delen