HYGENIQ® krijgt Werkpakt keurmerk overhandigd door de gemeente Enschede

HYGENIQ werkpakt

HYGENIQ® krijgt Werkpakt keurmerk overhandigd door de gemeente Enschede

De gemeente Enschede heeft op 11 april het Werkpakt verleend aan HYGENIQ. Als één van de twee nieuwkomers mocht HYGENIQ dit keurmerk met nog 11 andere bedrijven uit Enschede ontvangst nemen. De aanwezige keurmerkhouders kregen een presentatie van Monique Beernink, over Beursvloer van mei 2019. Jan de Boer heeft de aanwezigen getoetst op hun kennis van de participatiewet en het keurmerk werd uiteindelijk overhandigd door wethouder Arjan Kampman.

HYGENIQ heeft het certificaat in ontvangst mogen nemen voor de aantoonbare bijdrage die geleverd is aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij heeft HYGENIQ opgetreden als ambassadeur en betrokken partner.

Om het sociaal ondernemen te stimuleren heeft gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk in het leven geroepen. Zo wil de gemeente ervoor zorgen dat in Enschede niemand aan de kant blijft staan. Esmeralda Zegeling, HR Business partner van HYGENIQ omschrijft het als een mooie onderscheiding voor HYGENIQ. “Het Werkpakt keurmerk laat zien waar HYGENIQ voor staat op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en we zijn trots dat we dit keurmerk hebben ontvangen van de gemeente Enschede”.

Delen