ECO dish vaatwasproducten in restaurant

ECO dish vaatwasproducten in restaurant

Restaurant De Lindenhof is een begrip in Nederland. Dit geweldige restaurant is in het bezit van maar liefst 2 Michelinsterren. Deze sterren heeft het restaurant te maken aan patron-cuisinier Martin Kruithof. Kruithof is altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties en tongstrelende combinaties die bovendien een lust zijn voor het oog. En hij vindt ze steeds weer. Samen met zijn vrouw Marjan de Jonge en hun team zorgt Martin ervoor dat iedere gast verwend wordt.Uitsluitend de beste producten

“Wij werken met uitsluitend de beste natuurlijke producten. Ook Ecodish is een natuurlijk keuze. Het is het enige vaatwasmiddel dat volkomen verantwoord is voor het milieu en mijn personeel.” Aldus Martin Kruithof. Wij zijn erg trots dat onze producten in dit geweldige restaurant wordt gebruikt.

ECOdish vaatwasproducten

De ECOdish vaatwasproducten zijn goed voor mens en milieu. Wij streven er naar om onze producten 100% ecologisch te maken en natuurlijk ook 100% veilig. Dit kunnen wij garanderen, omdat wij ons houden aan ons duurzaamheidsmanifest. Bezoek ook restaurant De Lindenhof en vraag naar de werking van onze producten!

Delen